Over

Gewichtsconsulent Heusden

Bij Gewichtsconsulent Heusden geloven we niet in diëten die je van alles verbieden, een armoedige shake voor de lunch en een dieetreep als avondeten. Waarom niet? Omdat het helemaal niet slecht voor je is om af en toe te genieten van een lekker koekje, een ijsje of een warme brownie. Wij zoeken liever samen met jou naar een balans tussen de gezond en minder gezonde dingen. 

Gun jezelf een gezond gewicht

Afvallen is een proces waarbij mensen zichzelf vaak van alles ontzeggen en streng voor zichzelf zijn. Dat is logisch, het vereist discipline om gewicht te verliezen, simpelweg omdat je meestal anders en ook minder zal gaan eten om de streefgewicht te bereiken. Maar het gaat ook om jezelf iets gunnen. Zoals jij jezelf een heerlijk koekje kan gunnen, zo kun je jezelf ook een gezond gewicht, een gezond lijf en een gezonde leefstijl gunnen. 

Voel je trots

Gezond afvallen is dan ook iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Wanneer een cliënt weer een kilo is afgevallen, zal die nooit in de mineur de praktijk uit stappen. Het is vast niet moeilijk voor te stellen dat iedere kilo er af een opluchting is, waardoor je je blij en trots gaat voelen. Dat gevoel is fantastisch en daar draagt Gewichtsconsulent Heusden graag aan bij!

Gezond afvallen

Dus: geen diëten, repen, shakes of malle trucs om in één week tien kilo kwijt te raken. Maar wel gewoon en gezond eten, in rustig tempo afvallen en een blijvend resultaat. Daar heb je meer aan, je doet je lijf er een plezier mee en de kans dat jij hier de rest van je leven baat bij hebt is vele malen groter dan wanneer je keer op keer terug moet vallen op een streng dieet. 

Gun jezelf ook dat trotse gevoel en maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. 

Opleidingen:

  • Psychologie (BSc, Universiteit Leiden)
  • Lifecoach (Atma Instituut)
  • Kindercoach (Tea Adema)
  • Gewichtsconsulent (Civas)
  • Kind en Voeding (Kindergewichtsconsulent, NTI)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.