Home

Maak werk van jouw goede voornemens. Begin NU met gezond afvallen!

Vrouw eet gezond

Bij Gewichtsconsulent Heusden krijg je de handvatten voor een gezonde leefstijl, waar je altijd wat aan hebt. 

Echt eten

De enige shakes die hier worden aangeraden zijn de fruitshakes die je zelf kan maken in de blender. Repen? Als tussendoortje kan je best af en toe een notenreep nemen of een stukje van een chocolade reep. Maaltijdvervangers staan niet op het menu bij Gewichtsconsulent Heusden. Wel heel veel lekker, gezond, bourgondisch, zelfgemaakt eten! Eten waar je blij van wordt dus. 

Geen dieet

Ook zetten we je niet op dieet. Natuurlijk bestaan er diëten met goede ideeën die je best kan gebruiken, maar er zijn ook een hoop onzin diëten. Of diëten waar nog geen wetenschappelijk bewijs voor is. En wat dacht je van diëten die gewoonweg gevaarlijk zijn voor je gezondheid?

Gezond afvallen

Afvallen is bijna altijd een kwestie van een simpel sommetje: Eet je minder dan je op een dag verbruikt, dan val je af. Eet je meer dan je nodig hebt, dan kom je aan. 

Maar ja, wat is dan gezond afvallen? Want er zijn boekenkasten vol dieetboeken, legio’s aan websites en blogs over gezond eten en dan zijn er nog de losse tips die je in de wandelgang opvangt. Soms weet je gewoon niet meer wat waar is en wat niet. 

Bij Gewichtsconsulent Heusden werken we met de adviezen van het Voedingscentrum. Dat betekent niet dat er één manier van gezond eten is. Gelukkig maar! Er zijn meerdere wegen naar een gezond gewicht en het gaat erom dat jij de weg kiest die bij jou past. Bijvoorbeeld de weg met af en toe een chocolate chip koekje bij de thee of een avondje patat. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.