Gewichtsconsulent Heusden

Neem contact op.Unieke aanpak

Persoonlijke begeleiding

Resultaat

Meer dan eten en bewegen.

Het gaat in mijn praktijk voor 20% over eten, 5% over bewegen en 75% over hoe jij je doel gaat bereiken. 


Deze aanpak onderscheid zich van diëten en maaltijdvervangers. Het onderscheid zich van een voedingsadvies. Het onderscheid zich van de standaard adviezen. 


Je leert jouw valkuilen kennen. Jouw grenzen. Jouw mogelijkheden. Jouw uitdagingen. Jouw doelstellingen.


Je leert op jouw manier om te gaan met wat er op je pad komt. En dat maakt de kans op het halen van jouw doel, jouw streefgewicht, groter.  

Eén op één

Ik werk individueel met cliënten. Op die manier kan ik optimale begeleiding bieden. Iedereen is anders, geen traject is hetzelfde


De kans is groot dat je al meerdere dingen hebt geprobeerd om af te vallen. En de kans is zeer groot dat je jouw doel nog niet hebt bereikt, anders was je dit nu niet aan het lezen. 


Door mijn persoonlijke aanpak, door ieder mens als uniek te beschouwen, kan ik aansluiten op jouw behoefte. Voor iedereen werkt iets anders en dat is waar een algemeen dieet vaak de plank mis slaat. Het past vaak 'net niet'. 


Ik kijk samen met jou waar het nu spaak loopt. Welke factoren spelen bij jou een rol in overgewicht? Wat zijn de obstakels op de weg richting een gezond gewicht? En hoe ga je hier mee om?   

Stapje voor stapje

Dertig kilo vliegt er niet in een maand af. Op z'n zachtst gezegd natuurlijk balen, want hoe fijn zou dat zijn?  


Toch is een doelstelling van dertig kilo afvallen niet verkeerd. Mits je het goed aanpakt. En daar help ik je bij.  


We stellen realistische doelen. Doelen die voor jou haalbaar zijn. Eerst maar eens kijken hoe lang je nodig hebt voor de eerste kilo, daarna weer verder kijken. Middels coaching bouw je zelfvertrouwen op en leer je je eigen krachten kennen. Hiermee kun je veel bereiken.   


Ik geef geen garanties op afvallen. Geen "1 kilo per week" of "6 kilo in een maand". Waarom niet? Het is niet realistisch, want nogmaals: iedereen is anders. Een garantie die ik wel geef is dat ik er dezelfde energie in steek als jij, dat ik je steun en dat ik er met volle kracht voor ga.      

Gewichtsconsulent Heusden is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Vanuit aanvullend pakket wordt vaak de behandeling vergoed.